Jasmin eterisk olje 3% i Jojobaolje. 10ml

kr85.00 Inkl. Mva

Jasmin eterisk olje 3% i Jojobaolje

På lager

EAN: 7090038674994 Varenummer: 499 Kategorier: , Produsent:
 

Beskrivelse

jasminblomster2

Selv om jasmin vokser i overflod går det med en enorm mengde blomster for å produsere denne oljen. Jasmin blandingen er en 3% fortynning av Jasmin eterisk olje i Jojoba for å utnytte egenskapene og for å kunne inkludere denne velduftende oljen i blandingene dine.

Jasminoljen er enormt kostbar og de fleste av oss kan derfor ikke anskaffe den rene eteriske oljen uten at den tynnes ut i annen vegetabilsk olje. Vi tilbyr derfor en utblandet versjon som likevel har en kraftig og meget god duft som du kan benytte i mange anledninger. Den er meget egnet som parfyme og er et kjent afrodisiakum.

Har blitt brukt som antidepressiva og beroligende. Den eteriske oljen virker også meget oppløftende.

Jasmin er kjent som kongen av blomsteroljer med en heftig og sterk duft og kraftige egenskaper.
Når fortynnet er den stemningsfull og sofistikert. Jasmin har tradisjonelt blitt brukt til å gjenopprette ro og positive følelser.
Jasmin er verdifull mot depresjon og ved å skape en følelse av avslapning, energisk optimisme og kreativitet.

Jasmin blir ofte brukt i tider med spenning eller hodepine.

OBS! Denne skal ikke brukes i ultrasonic diffuser siden den er utblandet med vegetabilsk olje. Men bruk den gjerne i oljelamper etc. Husk også at jojobaoljen gjør innholdet tykt når den står kjølig. La den derfor stå i romtemperatur når den brukes, da er den lettere å dryppe.

Note: Mellom/bunn

Duft: Varm og sterk olje med blomsterduft og litt musk i duftbildet. Meget god som parfyme.

Tradisjonelt bruk innen hudpleie/stell: Toner fet hud, øker elastisiteten, god for følsom hud men unngå på sår/skadet hud.

Tradisjonelt stemnings bruk: Depresjon, nerver, eufori, revitalisering, gjenoppretting av energi, beroligende

Tradisjonelt fysiske egenskaper: Ved barnefødsel.

NB! Unngå under graviditet (sies å kunne brukes i de siste timene for å indusere barnets fødsel), kan hindre konsentrasjon på grunn av den beroligende virkningen av oljen.

Deler av planten som er brukt: Blomster.

INCI:  Jasminum Sambac Absolute (Jasmine) Flower extract, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil

Hovedtrekk: Euforisk.

Passer godt sammen med: Bergamot, Frankincense, Geranium, Appelsin, Mandarin, Neroli, Palmarosa, Rose, Rosentre og Sandeltre. m.fl.

Produksjonsmetode: Høstet om natten når blomstene har sin sterkeste duft. Da blir oljen hentet gjennom enfleurage og er en veldig delikat og vanskelig drift som krever svært dyktige arbeidere. Det er også svært ineffektivt og kostbart, men var den eneste metoden for å ekstrahere de duftende stoffene i delikate blomster som jasmin og tuberose , som ville bli ødelagt eller denaturert av høye temperaturer som kreves ved metoder for duftutvinning som dampdestillasjon.

Innhold av de 26 stoffer: Benzylacetat, benzylalkohol, isamon, eugenol og farnesol..

Oppbevaring: Mørkt og kjølig, utilgjengelig for barn..

10ml glassflaske med vanlig innfelt dråpeteller.

Tips og bruk av Jasminoljen:

Jasmin er en av de vanligste oljene du finner i parfyme og det er ofte sagt at det ikke er parfyme uten jasminolje.

Utdraget av blomstene er beroligende mot huden, og har også en behagelig duft i parfymer.

Generelle forsiktighetsregler ved bruk av eteriske oljer:

Husk at alle eteriske oljer skal brukes med stor forsiktighet og respekt. Disse dråpene er svært potente og skal oppbevares utilgjengelig for barn. Gravide bør unngå alle eteriske oljer og mennesker med epilepsi, astma og høyt blodtrykk bør undersøke spesielt vedrørende de enkelte oljene.

Bruk aldri eteriske oljer innvortes. Det finnes enkelte unntak for noen av oljene som smakstilsetning, men da kun i mikroskopiske mengder utblandet i væske eller lignende. Det å drikke kun få milliliter med eterisk olje kan faktisk i verste fall være dødelig.

Les deg alltid litt opp før du begynner å eksperimentere med eteriske oljer og husk å sjekke at de er merket 100% rene eteriske oljer.

Viktig informasjon: Det som er skrevet om den eteriske oljen og dens medisinske virkning ved bestemte plager og sykdommer er kun ment som informasjon. Masaga tar ikke ansvar for eventuelle skader som måtte oppstå.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.06 kg
Dimensjoner 10 × 4 × 4 cm

1 omtale for Jasmin eterisk olje 3% i Jojobaolje. 10ml

  1. Anne Gro (bekreftet eier)

    «Har ingen erfaring med Jasmin, men lukter Jasmin.»

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Navn
E-post
Telefon
Spørsmål