(4 omtaler)

Frankincense Carteri 100% eterisk olje. 10ml

kr139.00 Inkl. Mva

Frankincense Boswella Carteri 100% eterisk olje

På lager

EAN: 7090038675168 Varenummer: 516 Kategorier: , Produsent:
 

Beskrivelse

100 % ren eterisk olje av Frankincense Carteri

Sertifisert vegansk av The Vegan Society. Sertifisert cruelty free.

FrankincenseliteSkal du velge deg kun en eterisk olje er Frankincense kanskje den du burde velge (Frankincense Carteri er en variant som deler de fleste egenskapene med Serrata) Det var denne varianten som var en av gavene fra de vise menn til Jesus-barnet. Den har så mange gode egenskaper at du kommer veldig langt med denne, dessuten dufter den fantastisk godt.

Frankincense kalles også ofte Olibanum og Røkelsestre.
Frankincense har fått ord på seg for å være oljen som “kurerer alt” og har alltid vært høyt verdsatt innen Ayurvedisk medisin være en effektiv terapi innen en rekke betennelsessykdommer, inklusive revmatoid artritt, osteoartritt og cervikal spondylose, artrose i leddene mellom halsvirvlene. Her har den også blitt foreskrevet for behandling av kroniske lungetilstander, diaré og menstruasjonsplager..

Frankincense Boswelia carteri virker lindrende ved anspenthet og angsttilstander. Den kan brukes for å gjøre åndedrettet dypere ved damp innhalasjon. Oljen har styrkende, betennelseshemmende og astringerende egenskaper. Frankincense sies å være en foryngende og oppløftende olje ved bruk i massasje, hudvann og til badevannet. Noen dråper frankincense i en oljebrenner eller i en forstøver virker svært oppløftende, og er nyttig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet.

Note: Topp

Duft: En fersk citrus type duft … med sitrontoner og en meget behagelig woody, krydret balsamisk undertone.

Tradisjonelt bruk innen hudpleie/stell: Fornyende og regenererende egenskaper i huden.

Tradisjonelt stemnings bruk: Mild og roende virkning på sinnet, fremmer en “det ordner seg” mentalitet. Nyttig ved meditasjon.

Tradisjonelt fysiske egenskaper: Hormonelle plager. Letter lungene ved kortputethet. Antiseptisk og slimløsende i forhold til luftveier (bad og massasje).

NB! Ikke bruk under graviditet eller ved epilepsi.

Deler av planten som er brukt: Harpiks fra barken på boswellia-treet.

Plantens opprinnelsesland: Somalia.

INCI:  Boswellia Carteri Oil

Hovedtrekk: fornyende..

Passer godt sammen med: De fleste barnål og blomsterduftende oljer og er en svært allsidig olje å blande. Frankincense blender også godt med Basilikum, Svart Pepper, Geranium, Grapefrukt, Lavendel, Appelsin, Melisse, Patchouli, Furu og Sandeltre.

Produksjonsmetode: Innsnitt gjøres i barken på treet som frigjør en hvit melkeharpiks. Når dette tørker og blir til en oransjebrun harpiks, dampdestilleres det så til eterisk olje.

Innhold av de 26 stoffer: Limonen og linalool.

Oppbevaring: Mørkt og kjølig, utilgjengelig for barn..

10ml glassflaske med vanlig innfelt dråpeteller.

Tips og bruk av Frankincenseoljen:

Studier viser at Frankincense olje har evnen til å redusere akne og for tidlig aldringstegn som rynker og arr. Den har kraftige astringent kvaliteter som hjelper til med å redusere  akne, blemmer og rynker.
Bruk 2 til 3 dråper av den eteriske oljen i 1 ss baseolje(f.eks kokosolje eller jojoba), og påfør huden din i noen dager for å få en glødende og fin hud.

Frankincense olje skal også være et effektivt middel for å redusere symptomene knyttet til overgangsalder og menstruasjon. Den balanserer hormonnivå som kan lede problemer som angst, trøtthet, hodepine og humørsvingninger.
Bruk noen få dråper Frankincense i en diffuser for å innhalere den beroligende dampen som balanserer hormoner.

Generelle forsiktighetsregler ved bruk av eteriske oljer:

Husk at alle eteriske oljer skal brukes med stor forsiktighet og respekt. Disse dråpene er svært potente og skal oppbevares utilgjengelig for barn. Gravide bør unngå alle eteriske oljer og mennesker med epilepsi, astma og høyt blodtrykk bør undersøke spesielt vedrørende de enkelte oljene.

Bruk aldri eteriske oljer innvortes. Det finnes enkelte unntak for noen av oljene som smakstilsetning, men da kun i mikroskopiske mengder utblandet i væske eller lignende. Det å drikke kun få milliliter med eterisk olje kan faktisk i verste fall være dødelig.

Les deg alltid litt opp før du begynner å eksperimentere med eteriske oljer og husk å sjekke at de er merket 100% rene eteriske oljer.

Viktig informasjon: Det som er skrevet om den eteriske oljen og dens medisinske virkning ved bestemte plager og sykdommer er kun ment som informasjon. Masaga tar ikke ansvar for eventuelle skader som måtte oppstå.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.06 kg
Dimensjoner 10 × 4 × 4 cm

4 omtaler for Frankincense Carteri 100% eterisk olje. 10ml

  1. Hedvig (bekreftet eier)

    Har tømt mi første flaske, og er klar til å legge inn bestilling på ny. Denne oljen er fantastisk, og i flittig bruk.

  2. anneelisabeth (bekreftet eier)

    Elsker denne oljen🥰bruker den før Yoga og ellers når jeg føler kroppen trenger «jording»
    Kommer alltid til å bruke denne, også en dråpe i dagkremen😉

  3. Johanna (bekreftet eier)

    Elsker denne oljen. Bruker den på arr og blandet med andre oljer som ansiktsmaske for å redusere linker. Gir fin glød og lykter godt!

  4. Beate (bekreftet eier)

    “Lite erfaring med etersike oljer, men fikk anbefalt denne som en start. Den er veldig god og vil bli bestilt flere ganger!”

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Navn
E-post
Telefon
Spørsmål

Du liker kanskje også…