Masaga – historien bak

Etter mye forvirring på egne (og andres) vegne om hva som egentlig var naturlige hudpleieprodukter og hvor man fant dem startet det som etterhvert skulle bli en egen produksjon av disse. Jeg ble så lei av stadig å erkjenne at ingrediensene ikke levde opp til hva produktene lovet og at “naturlig” ikke egentlig var det likevel. Kanskje noen få av ingrediensene hadde naturlig opphav men til gjengjeld raffinerte og ikke økologiske heller. Apotekene hadde faktisk de minst naturlige varene noe som i mitt hode ikke rimet med min logikk.

Da vår 5 år gamle sønn som fra før av hadde fått en meget tøff start i livet også var full av atopisk eksem og måtte bruke kortisonkremer og i tilllegg kortisonsprøyter for epillepsi kjente jeg at noe måtte gjøres. Vekk med kortison, kremer basert på mineraloljer og andre ufyselige ting. Kostholdet ble også samtidig revurdert der hvete, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter og sukker ble fjernet. Resultatet var fantastisk! Anfallene ble stadig færre og forsvant til slutt helt og huden ble mye bedre. Bekjente fikk prøve produktene og en del ble også prøvekaniner. Da tilbakemeldingene ble mange og positive startet vi så smått opp med nettbutikken Masaga i 2005. 

Råvarene som brukes er i størst mulig grad økologiske, uraffinerte og så lite bearbeidet som mulig. Alle produktene er laget etter egnutviklede formler. Vi bruker ikke flere ingredienser enn det som er nødvendig for å oppnå den ønskede effekten, derfor kan enkelte av produktene variere litt i stabilitet mht temperatur og andre trengs å ristes før bruk. Dette gir ikke et dårligere produkt men heller tvert imot et kvalitsstempel synes vi. 

Husk at når du bruker naturprodukter spiller du på lag med naturen. Det vil også si at noen ganger tar det litt lenger tid enn vi ellers er vant til for å normalisere hud og hår.

Ingen av produktene våre er ment som legemidler eller erstatning av disse.

Emballasje og miljø
Vi bruker resirkulerbar Pet-plast der hvor plast er nødvendig som produktemballasje. Ellers prøver vi å bruke en del glass, det gjør desverre produkter mye tyngre og derfor ikke alltid det beste mht vekt angående frakt.
Når det gjelder innpakning og forsendelsemateriell til selve postgangen blir ren bobleplast og enkelte pappesker fra våre leverandører ol ofte gjenbrukt for å skåne miljøet.

Våre kunder er bevisst på egen helse og miljø samtidig som de er veldig trofaste og gode kunder : ) 
– Og selvsagt er ingen av produktene testet på dyr!