Etter mye forvirring om hva som egentlig var naturlige hårpleieprodukter og hvor man fant dem,  startet det som etter hvert skulle bli en egen produksjon av disse.
Jeg ble så lei av stadig å erkjenne at ingrediensene ikke levde opp til hva produktene lovet og at “naturlig” ikke egentlig var det likevel. Kanskje noen få av ingrediensene hadde naturlig opphav, men til gjengjeld raffinerte og ikke økologiske heller.
Produkter som blir markedsført som naturlige, overhodet ikke var naturlige i det hele tatt.

Da vår 5 år gamle sønn som fra før av hadde fått en meget tøff start i livet, også var full av atopisk eksem, måtte bruke kortisonkremer, kortison-sprøyter for epilepsi,  kjente jeg at noe måtte gjøres.
Vekk med kortison, kremer basert på mineraloljer og andre ufyselige ting. Kostholdet ble også samtidig revurdert der hvete, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter og sukker ble fjernet. Resultatet var fantastisk! Anfallene ble stadig færre og forsvant til slutt helt og huden ble mye bedre.
Bekjente fikk prøve produktene og en del ble også prøve kaniner. Da tilbakemeldingene ble mange og positive startet vi så smått opp med nettbutikken Masaga i 2005.

Råvarene som vi brukes er i størst mulig grad økologiske, uraffinerte og så lite bearbeidet som mulig. Alle produktene er laget etter egenutviklede formler.
Vi bruker ikke flere ingredienser enn det som er nødvendig for å oppnå den ønskede effekten, derfor kan enkelte av produktene variere litt i stabilitet mht temperatur og andre trengs å ristes før bruk.
Dette gir ikke et dårligere produkt men heller tvert imot et kvalitetsstempel synes vi.

Husk at når du bruker naturprodukter spiller du på lag med naturen. Det vil også si at noen ganger tar det litt lenger tid enn vi ellers er vant til for å normalisere hud og hår.

Ingen av produktene våre er ment som legemidler eller erstatning av disse.

Emballasje og miljø:
Vi forsøker så godt vi kan å fjerne alt av plast emballasje i våre produkter, og benytter for det meste glass, men det gjør dessverre produkter mye tyngre og derfor ikke alltid det beste mht vekt angående frakt.
Når det gjelder innpakning og forsendelse materiell til selve postgangen blir ren bobleplast og enkelte pappesker fra våre leverandører ofte gjenbrukt for å skåne miljøet. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å benytte naturlige innpakning – og forsendelse produkter, som papir og papp for å beskytte dine varer. Sendt oss gjerne en kommentar i din ordre, om du ønsker en miljøvennlig pakke uten plast, så forsøker vi det.

Vi har etablert oss som en troverdig aktør for en naturlig produsent av hud- og hårpleie igjennom 17 år. Og har mange tilbakevendende kunder igjennom alle år.
– Og selvsagt er ingen av produktene testet på dyr!

Masaga AS holder til i Ålesund.
Kontakt oss gjerne på telefon 48276850, eller via kontaktskjema.
pr. 1.03.2022 har vi endret organisasjonsform til Aksjeselskap med nummer: 928672476 MVA