Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Annonse

Nesle & Kamille PH-balsam

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 3
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr131.20
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr164.00

Lagerstatus:
18
EAN-13 kode 7090038674062
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Ph-regulerende økologisk balsam

Økologisk Nesle & Kamille Ph-balsam
Spesielt laget for bruk etter hårvask med såpebar

Økologisk PH-balsam laget hovedsakelig av økologsiske urter av kamille og brennesle som gjenoppretter syrebalansen i hår/hodebunn og tilfører en rekke mineraler og næring, øker blodsirkulasjonen og lindrer irritasjoner i hodebunnen. Balsamen inneholder også kokos som er en kjent fukt og glansgiver. Den lukker også skjellagene slik at håret blir naturlig blankt og sterkt. Dette gjelder spesielt for behandlet tørt hår eller når du bruker ekte såpebar som sjampo. Da kan håret føles både tørt, fett og uformelig på en gang. Det betyr ikke at ekte såpe som sjampo er skadelig for håret på noen måte, tvert imot. Såpen reagerer bare med mineraler og kalkpartikler i vannet slik at det legger seg som en film på hårstråene. Denne balsamen nøytraliserer og løser opp denne filmen, lukker skjelllagene og regulerer ph-verdien i hodebunnen. Når håret har tørket vil du oppdage at håret både føles og ser blankt og sunt ut.

Med andre ord: Såpen åpner skjellagene på hårstråene og renser med milde forsepede oljer, mens balsamen lukker skjellagene igjen og gir et balansert og blankt hår og en sunn hodubunn.

Ikke alle trenger balsamen etter vask med såpebar. Har man kort ubehandlet friskt hår, kan denne bli overflødig.

Dersom du bruker ekte såpebar som sjampo vil du unngå SLS og alle andre typer sulfat, tensider, konservering og andre skadelige og unødvendige stoffer. Og ikke minst kan du oppleve mindre av: hårtap, irritasjon, flass, fett hår/tørt hår osv, samt får du et blankere og sterkere hår som trenger sjeldnere vask!

NB: Husk at overgangen fra komersielle sulfat/tensid-sjampoer til såpebar kan ta 2-4 uker før håret(hodebunnen) normaliseres.

Bruk: Etter vask (spes. etter bruk av sjampobar) fordel en liten mengde (opp til en ss) og massèr inn i fuktig hår og hodebunn (skummer ikke), La virke ca 2-5minutter, og skyll ut med ikke alt for varmt vann, avslutt med helt kaldt vann for aller best resultat.
NB: Husk at dette ikke er en ordinær balsam. Du vil ikke få denne nærmest kunstige glatte konsistensen som gjør at håret blir superenkelt å gre mens det er vått, slik vanlig balsam gjør. Denne gir deg blankt og føyelig hår først når det begynner å tørke. Vær derfor forsiktig med å gre håret når det er vått, la det bli halveis tørt før du bruker en god børste eller en grovtannet kam. 

Kommer i 220 ml flaske med disktopp.

Obs: Denne flasken har disktopp, den er praktisk da den åpnes kun ved å trykke toppen ned  -du slipper å skru av korken. Den er også mye tryggere mht. lekkasje enn flippkork der du løfter opp lokket for å åpne. Men når du har den med på reise, spesielt på fly (pga. trykkforskjellen i luften) kan du enkelt sikre den slik: Skru opp korken og legg et stykke plast over åpningen, skru så korken godt på igjen. Da er den tett selv om mekanismen skulle åpne seg litt. 

Ingred: Nesle*- og camilleinfusjon*, Karragentang, Kokosolje*, Brokkolifrøolje*, Appelsin*, Citronsyre, Optiphen. * = Økologisk

INCI: Matricara chamomilla extract* + Urtica dioica leaf extract* , Chondrus crispus, Cocos nucifera oil*, Brassica Oleracea Italica Seed Oil*, Citrus sinensis peel oil expressed*, Citric acide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. * = Organic
Svak duft av appelsin eterisk olje. Ph: 5 
Velegnet for veganere.

Inneholder ingen syntetiske duftstoffer, mineraloljer, parabener, silikoner, triklosan, SLS eller plastpartikler.

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

Innsendte vurderinger av produktet.
Nesle & Kamille balsam
Totalt vurderinger: 2
Gjennomsnittlig vurdering: 3
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
 • Nesle & Kamille balsam
  5

  06-05-2015
  Et "must" sammen med shampobaren :)
  Ålesund
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.

Se alle 2 kunde omtalene.

2018 * masaga.no

Logg inn / Ny konto or Register