Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Annonse

Ny betalingsløsning hos masaga

klarnalogo   Vi kan tilby 2 ulike betalingsløsninger. Ene er Klarna og andre er Paypalpaypal

Den nye løsningen har i henhold til Klarna.no over 2 millioner brukere i Norge. For disse 2 milloner brukerne, som allerede har handlet hos klarna, så kreves kun e-post adresse og postnummer.
For de som ikke har handlet noe fra aktører som har Klarna som betalingsløsning, så vil du som ny bruker måtte registrere inn dine personalia.
Klarna vil be om personnummer, men du har mulighet til å handle ute å taste inn dette. Grunnen til de ber om det er pga. kundeindentifikasjon og kredittsjekk.
Dette er pga. fakturamulighetene som gies til deg som kunde.
Ved fullføring av kjøpet, kan du manuelt velge å betale med kort dersom du ikke ønsker å få faktura tilsendt.
Paypal har masaga.no benyttet i 10 år. Dette er verdens største online betalingsformidler

2017 * masaga.no

Logg inn / Ny konto or Register