Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Annonse

Klarna utsjekkingen tilbyr deg primært faktura for kjøpene du gjør hos Masaga.no
Når du fullfører ordren må du gjøre følgende:
- taste inn e-post adressen din
- taste inn postnummeret ditt:

Hvis du har handlet hos Klarna før, så er dette alt du trenger. Hvis ikke, så ber de deg om personnummeret ditt. Dette er pga. av en mulig kreditsjekk.
Etter at du har fullført ordren din hos masaga.no, så ligger det valg om kort betaling eller å utsette betalingen m.m på samme side.

Det er her du må velge kortbetaling, og fortsette ordren din der. På den måten blir det ingen faktura, men en ren kortbetaling.
Hvis du ikke ønsker å bruke Klarna, så kan du benytte deg av PayPal. Her kan du også velge å benytte ditt Visa /Mastercard istedet for å logge deg inn i Paypal med egen konto.
Har du noen spørsmål, kontakt oss på Chat eller e-post.

2017 * masaga.no

Logg inn / Ny konto or Register