Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Betal med kreditkort via PayPal, PayPal konto eller Klarna.

Klarna:

Klarna utsjekkingen tilbyr deg primært faktura for kjøpene du gjør hos Masaga.no
Når du fullfører ordren må du gjøre følgende:
- taste inn e-post adressen din
- taste inn postnummeret ditt:

Hvis du har handlet hos Klarna før, så er dette alt du trenger. Hvis ikke, så ber de deg om personnummeret ditt. Dette er pga. av en mulig kreditsjekk. Hvis du IKKE ønsker å legge inn personnummeret ditt, så får du valget om å betale direkte med Visa /Paypal istedet for tilbudet om faktura.

Etter at du har fullført ordren din hos masaga.no, så ligger det valg om kort betaling eller å utsette betalingen m.m på samme side.

Det er her du må velge kortbetaling, og fortsette ordren din der. På den måten blir det ingen faktura, men en ren kortbetaling.

PayPal:

Hvis du ikke ønsker å bruke Klarna, så kan du benytte deg av PayPal.
Du trenger ikke å ha en PayPal konto for å fullføre kjøpet, men Paypal som betalingstilbyder vil formidle selve betalingen via Visa/Mastercard for deg.
Du vil ha 2 valg når masaga omdirigerer nettsiden til PayPal ved fullførelse av betalingen. Velg enten å logge på med en eksisterende PayPal konto, eller velg å taste inn dine Visa/Mastercard opplysninger direkte via den siden.
Etter du har fullført valget, så vil betalingen din bli omdirigert tilbake til masaga.no, hvor ordren og betalingen blir fullført.

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 12 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register