Dødehavssalt 1,5 kg, grovt

Nå har vi fått inn dødehavsalt, grovt, med høyt innhold av magnesium, kalium, kalsium og bromider.

 

Hva er dødehavssalt?

Dødehavssalt har vært kjent for sine terapeutiske effekter siden antikken. Vannet i Dødehavet er unikt ved at det inneholder 27% av ulike salter i forhold til 3% i vanlig sjøvann. I tillegg, mens natrium står for ca 80% av saltinnholdet i vanlig sjøvann, inneholder vannet i Dødehavet mye mindre natrium. Balansen av salter i Dødehavets salt er magnesium, kalium, kalsiumklorid, og bromider.

Prøv et dødehavs saltbad hjemme, det gir en dyp avslappende opplevelse og en mineralsk berikelse for huden din. Har du tørr hud vil du merke etter et bad at huden har blitt myk og tørrheten er merkbart redusert. Det sies at badesalt fra Dødehavet kan virke lindrende for hudssykdommer som psoriasis.
Det er også svært gunstig for å lindre tørr, irritert hud og mot muskelspenning, stivhet eller bare for å slappe av og nyte opplevelsen.

Forsiktighetsregler:

Selv om Dødehavssalt er kjent for sine medisinske egenskaper, anbefales det at du konsulterer legen din før du bruker saltet til behandling/lindring av psoriasis, leddgikt, atopisk dermatitt, eksem og andre hudproblemer.

KUN til utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå å få saltet i øynene.

Les mer

Her kan du se wikipedia artikkel om dødehavssalt:

Interessert i andre salter og leirer?

Se mer under vår leire og salt kategori