Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Annonse

Kokos olje med solbeskyttende egenskaper

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 4
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr225.60
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr282.00

Lagerstatus:
10
EAN-13 kode 7090038674130
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Kokos, olje med solbeskyttende egenskaper. 100 ml

Kokos og Avokadoolje 100ml
Spesielt beregnet på kroppen, men også for ansiktet

Kokosolje for kroppen med naturlig innhold av solbeskyttende egenskaper. Kokosoljen (Cocos nucifera), kaldpresset og økologisk selvsagt, gir masse næringsrik fuktighet og inneholder kaprylsyre. Både laurin- og kaprylsyre har kraftige antibakterielle, soppdrepende og antimikrobielle egenskaper som naturlig kan bekjempe akne og kviser ol. Enkelte kan likevel ikke bruke kokosolje i ansiktet, derfor er denne oljen mest beregnet for kroppen ellers, men prøv deg frem selv. Den øker pigmenteringen og skaper også en barriere som er nyttig i ernæring av huden samtidig som den kan forsvare mot bakterier, sopp og virus. Den beskytter mot frie radikaler som derfor hindrer for tidlig aldring av huden din. Kokosoljen har en naturlig solfaktor mellom 2 og 8.

Vår kaldpressede og økologiske Avokadoolje (Persea Gratissima Oil) er nærende, lindrer irritasjoner gir glød til trøtt hud. Den er spesielt næringsrik med høyt innhold av lecitin, squalane, E-Vitamin, D-Vitamin og vekststeroler. Sterolene kan ha legende og lindrende effekt ved forskjellige hudproblemer som eksem og psoriasis og den er grønn på farge av klorofyll. Avokado har en naturlig solfaktor på mellom 4 og 15, avhengig av kvalitet.

Denne oljen kan brukes som en moderat sololje med ca faktor på 8-10.

KokosAvocadoMiljoNB: Kokosoljen, som egentlig har fast konsistens og et naturlig smeltepunkt på ca 25 grader, vil tykne i temperaturer under ca 20 grader. Jo kaldere den står jo fastere blir den, la den stå på badet eller der det ellers når over 20 grader, slik at den er lettest mulig å bruke. Det er ikke å anbefale å ha denne ute i kaldt vær, da blir den tykk og pumpen fungerer ikke. Smør deg heller inn før du går ut. Skal den ikke brukes på lang tid kan den med fordel stå kjølig i denne perioden.
TIPS: Dersom den har stått kjølig og du trenger den raskt kan du putte den i en tett plastpose, knyte godt igjen og legge den i varmt vann fra springen. Da blir den raskt flytende igjen og du slipper å ødelegge etketten...

Betakaroten finnes naturlig i gulrøtter og fremmer en god pigmentering.

BRUK: Denne oljen er i hovedsak ment som en moderat solbeskytter. Du kan merke en jevnere og mer langvarig brunfarge ved bruk av denne. La den trekke inn i huden ca 20 min før du går ut i solen.

NB: Vi anbefaler ikke å kun bruke vegetabilske oljer som beskyttelse om du skal oppholde deg mange timer i strekk i solen, slik som på stranden eller lengre fjellturer etc. Dette kan gi en falsk trygghet, bruk da heller solkremer/sololjer med fysisk filter.

I tillegg er den veldig nyttig til moden tørr og trøtt hud, etter solbading, ved eksem og psoriasis etc. Avokadoolje er også ansett for å være en viktig olje ved behandling av cellulitter..

Den dufter av kokos-vanilje. Vegan.

Innhold: Kaldpresset økologisk Kokosolje, Kaldpresset økologisk Avokadoolje, Naturlig E-vitamin, Betakaroten, Vaniljeekstrakt.

INCI: Cocos nucifera*, Persea Gratissima Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil Beta Carotene Tocopherol Zea Mays Oil, Vanilla planifolia extract. * =organic

100ml  glassflaske med pumpefunkson og beskyttelseskapsel. Drøy i bruk. Velegnet for veganere 

Inneholder bare naturlige ingredienser, ingen syntetiske duftstoffer, mineraloljer, parabener eller andre konserveringsstoffer, silikoner, triklosan eller SLS...

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

 

Innsendte vurderinger av produktet.
Kokos, olje med solbeskyttende egenskaper
Totalt vurderinger: 1
Gjennomsnittlig vurdering: 4
5 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
 • Kokos, olje med solbeskyttende egenskaper
  4

  15-06-2015
  Har ikke fått testet solfilteret i denne ennå, men hadde den med på reise ( sammen med jojobaoljen min) Dette resulterte i oljete toalettsaker. Ønsker meg tette korker ,
  Ålesund
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.

Se alle 1 kunde omtalene.

2017 * masaga.no

Logg inn / Ny konto or Register