Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Ansiktsolje

Gjennomsnittlig vurdering: 5
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr156.80
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr196.00
Lagerstatus:
18
EAN-13 kode 7090038674017
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Ansiktsolje for sensitiv hud.

Ansiktsolje for tørr/sensitiv blandingshud
Enkelte er skeptiske til å bruke oljer i ansiktet i frykt for at huden blir fet og kvisene vil yngle. Dette er ikke tilfelle, spesiellt ikke når oljene har balanserende egenskaper i tillegg, derfor kan den brukes av de fleste hudtyper. Våre vegetabilske og økologiske oljer er nøye sammensatt for å gi huden det den trenger av næring og beskyttelse. Ricinusoljen har unike egenskaper som kan glatte ut huden og redusere pigmentflekker og arr(påføres da 2-3 ganger om dagen). Nattlysoljen er viden kjent for sine foryngende egenskaper på grunn av den unike fettsyresammensetningen. Ringblomst virker roende og lett sammentrekkende samtidig som den er kjent for å hjelpe eksemhud. De eteriske oljene som er tilsatt hjelper til å stimulere talgproduksjonen og acneproblemer minsker, samt øker blodsirkulasjonen og tilfører ny glød til slapp og gusten hud. Prøv den også etter barbering!

Ingen ingen syntetiske duftstoffer, konservering eller andre kunstige tilsetningstoffer er tilsatt. Dufter veldig mildt av palmarosa/sedertre.

BRUK: Massèr noen få dråper i ansiktet med fingertuppene. Om du skulle synes oljen blir litt fet, kan du tilsette litt vann i hånden sammens med oljen, dermed tynnes oljen ut og den trekker raskere inn i huden. Husk at ansiktet alltid må være rent først. 

Bruk gjerne denne oljen til rens også. Bruk da en fuktet bomullspad og påfør litt olje på den, skitt og makeup fjernes nå effektivt og skånsomt. 
Eller du kan først skylle ansiktet med varmt vann, slik at porene åpnes og huden blir mer mottakelig og deretter massere godt med ønsket mengde olje. Deretter vrir du opp en ren klut i varmt vann og vasker bort oljen, avslutt med å skylle ansiktet i kaldt vann så porene lukkes igjen.

Prøv den, vi tror du vil like resultatet!

Velegnet for veganere.

Glassflaske med praktisk sprayinnsats. 50 ml

Ingredienser:  Aprikoskjerneolje, Ricinusolje*,Nattlysolje*, Kokosolje*, Mandelolje*, Ringblomstolje*, Palmarosa, Sedertreolje, E-vit.*= Øko.

INCI: Prunus armeniaca kernel oil , Ricinus communis seed oil*, Oenothera biennis oil*, Cocos nucifera*, Prunus mygdalus*, Calendula officinalis flower extract*, Cymbopogon martini oil, Cedarwood oil, Tocopherol. *= Eco.

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr. 

Innsendte vurderinger av produktet.
Ansiktsolje
Totalt vurderinger: 2
Gjennomsnittlig vurdering: 5
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
 • Ansiktsolje
  5

  19-01-2018
  Godt fornøyd med denne, den blir litt fet på huden så jeg blander med litt vann før jeg smører ansiktet.
  Sannidal
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Ansiktsolje
  5

  17-03-2018
  fint kombinasjon av ølje. Huden blir sikkelig hydratert. Brukes mest på natta.
  Brøttum
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.

Se alle 2 kunde omtalene.

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register