Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Arganolje, økologisk 100 ml

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 5
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr278.40
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr348.00
Lagerstatus:
1
EAN-13 kode 7090038673713
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Økologisk, kaldpresset Arganolje, perfekt til hud og hår.

Arganolje, økologisk 100ml

NB: Dette er siste flaske med 100ml arganolje! Vi forstsetter å kun selge denne i 50 ml flaske.

Denne kjempepopulære og effektive oljen har opprinnelse nesten utelukkende fra et lite område av den sørvestlige regionen av Marokko. I århundrer har beboerne i dette området nytt godt av de "mirakuløse" effektene av argan olje for pleie av hud, hår og negler.

HUDPLEIE Arganolje kan bidra til å redusere rynker og virker mykgjørende på huden. Super til strekkmerker og hudens elastisitet. Da oljen stimulerer blodsirkulasjonen, får du fin glød og en sunn hud ved å massere forsiktig en liten mengde i ansiktet. Regenerering av huden ved revitalisere cellefunksjoner som hindrer tidlig aldring grunnet solpåvirkning, forurensing, stress, røyking, etc. Tilfør fuktighetskremen din et par dråper, bruk som serum rundt øynene, bruk den på ansiktssvampen som renseolje etc. etc...

HÅND- OG NEGLEPLEIE Masser oljen godt inn i neglrota og negl. Oljen trekker inn raskt, virker bløtgjørende og rensende. Den øker fleksibiliteten i neglen slik at muligheten for at neglene brekker eller sprekker reduseres. Du kan også bruke en blanding av like deler sitronsaft og arganolje til å dyppe neglene i. Om du gjør dette i ca 15 minutter en gang per uke vil du styrke og beskytte neglene vesentlig.

HÅR OG HODEBUNN Kun 1 til 2 dråper Argan jevner ut krusete og frizzi hår. Flisete tupper kan unngås ved hjelp av argan olje og skadet hår kan re-vitaliseres. Oljen gir en fantastsk flott glans til kjedelig hår. Den hindrer ikke bare skade på håret som  følge av styling og vær og vind, men forbedrer også elastisiteten og reduserer hårtap som skyldes brekkasje. Har du tørt hår kan du ta noen dråper (2-4?) i håndflatene(prøv deg frem mht. mengde) og forsyne tuppene mens håret er fuktig etter hårvask. Gre deretter forsiktig gjennom håret og style som vanlig. Beskytter da også ved bruk av føner/glattetang. Tilfør også gjerne noen dråper i shampo eller i din balsam for ekstra effekt!! Nb: Enkelte hevder at argan olje ikke er like ideelt for lysbleket hår da det i enkelte tilfeller kan påvirke fargen noe over tid. Er du redd for dette er Jojobaojen vår perfekt til alle hårfarger.

GJØR FØLGENDE ved tørr/irritert eller kløende hodebunn: Masser oljen godt inn i hår og hodebunn (i tørt hår, ikke fuktig). Dekk håret med plast(badehette?) og/eller håndkle. La virke i 15 - 30 minutter - gjerne over natten. Deretter er det viktig at du masserer godt inn i det tørre håret en mild sjampo uten innhold av Sodium Laureth Sulphate og Sodium Lauryl Sulphat. Skyll så ekstra godt ut med vann. Oljen gjør håret skinnende blankt, sunt og livfullt mens hodebunnen vil slutte å klø og flasse. Regelmessig massasje av hår og hårbunn virker stimulerende og rensende. Næringsmiddelkvaliteten gjør at du også fint kan bruke den på salaten!

Meget drøy i bruk, så denne er en god investering!

TIPS: Enkelte synes den har en litt spesiell duft, da kan det være lurt å tilsette noen få dråper med en eterisk olje som lavendel, peppermynte eller sitrongress etc.

100 ml glassflaske med praktisk pumpeinnretning og beskyttelsestopp.

Innsendte vurderinger av produktet.
Arganolje, økologisk 100 ml
Totalt vurderinger: 2
Gjennomsnittlig vurdering: 5
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
 • Arganolje, økologisk 100 ml
  5

  01-02-2016
  Kjøpte denne først og fremst til hår. Må være veldig forsiktig med mengden, en dråpe er nok, hvis man ikke bruker den som hårkur. Synes ikke ren arganolje lukter spesielt godt, kan man blande i...
  Les mer.
  Dirdal
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Arganolje, økologisk 100 ml
  5

  04-11-2017
  Utrolig fornøyd med arganoljen, man merker fort forskjell i huden. Jeg bruker i ansiktet hver morgen/ kveld og på kroppen av og til. Er så fornøyd at jeg skal kjøpe flere til mine søstre.
  Oslo
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.

Se alle 2 kunde omtalene.

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register