Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Hårolje Glans&Styrke

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 5
E-post
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt kr-92.00
Utsalgspris kr92.00
Lagerstatus:
17
EAN-13 kode 7090038674055
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Økologisk Hårolje for tørt og slitt hår.

Hårolje, Glans & Styrke

som tilfører tørt og livløst hår glans, styrke og vitalitet og med duft av appelsin. Den store andelen av økologisk og kaldpresset kokosolje nærer håret med mengder av mineraler.

Vanlig bruk etter hårvask: Ta noen få dråper i håndflatene og klem inn i vått / fuktig hår(evt.bare i tuppene). Pass på ikke å overdrive mengden, da blir håret fett istedet for blankt og føyelig. Prøv deg frem i begynnelsen.
Meget drøy i bruk.

Har du tørt og livløst hår etter bleking/farging etc får du et utrolig godt resultat ved å bruke denne som 2-timers hårkur èn gang i måneden eller annenhver måned. To timer høres kanskje mye ut, men det er den tiden håret trenger på å nyttiggjøre seg og å absorbere oljene. Prøv, det fungerer!

Som oljekur for tørt hår/tørr kløende hodebunn: Massèr inn litt olje i hodebunnen og ut i resten av håret, bruk gjerne en børste eller grov kam. Pakk inn med med badehette/hånduk og la sitte i minimum to timer for at oljene skal få tid til å trekke inn og virke som de skal. Så påfører du en mild sjampo(helst sulfatfri) i det tørre håret til det skummer, deretter kan du skylle ut med vann. Husk ikke vann før sjampoen er massèrt godt inn. Vask håret deretter som vanlig, du må kanskje vaske det 2-3 ganger før all overskuddsolje er borte.

Dufter meget svakt av appelsin.

Obs! Tykner ved kjølig oppbevaring, bør stå i romtemperatur over 20 grader når den er i bruk, ellers er det bare fint at den får stå kjølig om den kun skal lagres.

Ingred: Kokosolje*, Jojoba*, Ekstra virgin olivenolje*, Ricinusolje*. E-vitamin, Appelsin EO*, Lavendel EO*. *= Økologisk

INCI: Cocos Nucifera Oil*, Simmondsia chinensis*, Olea Europaea Oil*, Ricinus Communis Oil*, Tocopherol, Citrus sinensis peel oil expressed*, Lavandula Angustifolia oil*. * = Organic      

Velegnet for veganere   

30ml

Obs: Nå i glassflaske med pipette, praktisk og miljøvennlig!

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

 

 

 

Innsendte vurderinger av produktet.
Hårolje Glans&Styrke
Totalt vurderinger: 1
Gjennomsnittlig vurdering: 5
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
 • Hårolje Glans&Styrke
  5

  19-10-2017
  Etter å ha brukt den olje bare 2 ganger syns at håret mitt er blitt fint og glans.
  SYLLING
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.

Se alle 1 kunde omtalene.

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register