Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

PH-balsam Nesle & Kamille

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 5
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr131.20
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr164.00
Lagerstatus:
0
EAN-13 kode 7090038674062
Utsolgt! Send meg varsel
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Ph-regulerende økologisk balsam

Økologisk Ph-balsam Nesle & Kamille
Spesielt laget for bruk etter hårvask med såpebar, nå med naturlig konservering fra kokos.

Økologisk PH-balsam laget hovedsakelig av økologsiske urter av kamille og brennesle som gjenoppretter syrebalansen i hår/hodebunn og tilfører en rekke mineraler og næring, øker blodsirkulasjonen og lindrer irritasjoner i hodebunnen. Balsamen inneholder også kokos som er en kjent fukt og glansgiver. Den lukker også skjellagene slik at håret blir naturlig blankt og sterkt. Dette gjelder spesielt for behandlet tørt hår eller når du bruker ekte såpebar som sjampo. Da kan håret føles både tørt, fett og uformelig på en gang. Det betyr ikke at ekte såpe som sjampo er skadelig for håret på noen måte, tvert imot. Såpen reagerer bare med mineraler og kalkpartikler i vannet slik at det legger seg som en film på hårstråene. Denne balsamen nøytraliserer og løser opp denne filmen, lukker skjelllagene og regulerer ph-verdien i hodebunnen. Når håret har tørket vil du oppdage at håret både føles og ser blankt og sunt ut.

Med andre ord: Såpen åpner skjellagene på hårstråene og renser med milde forsepede oljer, mens balsamen lukker skjellagene igjen og gir et balansert og blankt hår og en sunn hodebunn.

Ikke alle trenger balsamen etter vask med såpebar. Har man kort ubehandlet friskt hår, kan denne bli overflødig.

Dersom du bruker ekte såpebar som sjampo vil du unngå SLS og alle andre typer sulfat, tensider, konservering og andre skadelige og unødvendige stoffer. Og ikke minst kan du oppleve mindre av: hårtap, irritasjon, flass, fett hår/tørt hår osv, samt får du et blankere og sterkere hår som trenger sjeldnere vask!

NB: Husk at overgangen fra komersielle sulfat/tensid-sjampoer til såpebar kan ta 2-4 uker før håret(hodebunnen) normaliseres.

Bruk: Etter vask (spes. etter bruk av sjampobar) fordel en liten mengde (opp til en ss) og massèr inn i fuktig hår og hodebunn (skummer ikke), La virke ca 2-5minutter, og skyll ut med ikke alt for varmt vann, avslutt med helt kaldt vann for aller best resultat.
NB: Husk at dette ikke er en ordinær balsam. Du vil ikke få denne nærmest kunstige glatte konsistensen som gjør at håret blir superenkelt å gre mens det er vått, slik vanlig balsam gjør. Denne gir deg blankt og føyelig hår først når det begynner å tørke. Vær derfor forsiktig med å gre håret når det er vått, la det bli halveis tørt før du bruker en god børste eller en grovtannet kam. 

Kommer i 250 ml flaske med disktopp.

Obs: Denne flasken har disktopp, den er praktisk da den åpnes kun ved å trykke toppen ned  -du slipper å skru av korken. Den er også mye tryggere mht. lekkasje enn flippkork der du løfter opp lokket for å åpne. Men når du har den med på reise, spesielt på fly (pga. trykkforskjellen i luften) kan du enkelt sikre den slik: Skru opp korken og legg et stykke plast over åpningen, skru så korken godt på igjen. Da er den tett selv om mekanismen skulle åpne seg litt. 

Ingred: Nesle*- og camilleinfusjon*, Karragentang, Kokosolje*, Kokosferment, Brokkolifrøolje*, Appelsin*, Vinsyre. * = Økologisk

INCI: Matricara chamomilla extract* + Urtica dioica leaf extract* , Chondrus crispus, Cocos nucifera oil*, Lactobacillus Ferment & Lactobacillus &Cocos
Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Brassica Oleracea Italica Seed Oil*, Citrus sinensis peel oil expressed*, Tartaric acide. * = Organic
Svak duft av appelsin eterisk olje. Ph: 5 
Velegnet for veganere.

Inneholder ingen syntetiske duftstoffer, mineraloljer, parabener, silikoner, triklosan, SLS eller plastpartikler.

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

Innsendte vurderinger av produktet.
Nesle & Kamille balsam
Totalt vurderinger: 7
Gjennomsnittlig vurdering: 5
3 Star
0
2 Star
0
 • Nesle & Kamille balsam
  5

  06-05-2015
  Et "must" sammen med shampobaren :)
  Ålesund
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Nesle & Kamille PH-balsam
  5

  25-06-2017
  Herlig balsam med mild og hod duft. Bruker denne etter ringblomstsjampoen. Tok meg litt tid til å venne meg til mengde (trenger veldig lite, drøy i bruk) men nå har jeg brukt disse en god stund og...
  Les mer.
  BØ I Telemark
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Nesle & Kamille PH-balsam
  5

  09-04-2018
  Holder hva den lover,er kjempefornøyd Bø i Telemark
  Bø i Telemark
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Nesle & Kamille PH-balsam
  5

  19-06-2018
  Den er god fordi håret likevel blir spenstig. Men jeg trenger bare å bsuke den av og til - eller i lange perioder ikke i det hele watt. For sjampooen er så god at den gjør hele jobben.
  OSLO
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.
 • PH-balsam Nesle & Kamille
  5

  13-07-2018
  Flott til å avslutte en hårvask med, håret blir glatt å veldig lett å gre når det er tørt.
  LAKSVATN
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.
 • PH-balsam Nesle & Kamille
  4

  25-10-2018
  Føler at jeg må bruke myyyye produkt for å få det fordelt i hele håret.. ellers et veldig bra produkt som gir håret glans
  Sørstraumen
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.

Se alle 7 kunde omtalene.

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register