Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Frankincense 100% eterisk olje

Produsent Importvare - masaga distribuert
Gjenomsnittlig vurdering: 0
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr167.20
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr209.00
Lagerstatus:
3
EAN-13 kode 5060233382804
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Frankincense 100% eterisk olje

100 % ren eterisk olje av Frankincense

FrankincenseliteSkal du velge deg kun en eterisk olje er Frankincense kanskje den du burde velge. Den har så mange gode egenskaper at du kommer veldig langt med denne, dessuten dufter den fantastisk godt. Men husk at kvaliteten kan variere på markedet, sørg for å skaffe en av ren og god kvalitet.

Frankincense kalles også ofte Olibanum og Røkelsestre.
Frankincense har fått ord på seg for å være oljen som "kurerer alt". Den har derfor blitt mer og mer verdsatt med årene og verdien har dertil også økt i takt med dens store etterspørsel.

Note: Topp

Duft: En fersk citrus type duft ... med sitrontoner og en meget behagelig woody, krydret balsamisk undertone.

Tradisjonelt bruk innen hudpleie/stell: Fornyende og regenererende egenskaper i huden.

Tradisjonelt stemnings bruk: Mild og roende virkning på sinnet, fremmer en "det ordner seg" mentalitet. Nyttig ved meditasjon.

Tradisjonelt fysiske egenskaper: Hormonelle plager. Letter lungene ved kortputethet. Antiseptisk og slimløsende i forhold til luftveier (bad og massasje). 

NB! Ikke bruk under graviditet eller ved epilepsi.

Deler av planten som er brukt: Harpiks fra barken på boswellia-treet.

Plantens opprinnelsesland: Somalia.

INCI:  Boswellia Carterii Oil

Hovedtrekk: fornyende..

Passer godt sammen med: De fleste barnål og blomsterduftende oljer og er en svært allsidig olje å blande. Frankincense blender også godt med Basillikum, Svart Pepper, Geranium, Grapefrukt, Lavendel, Appelsin, Melisse, Patchouli, Furu og Sandeltre.

Produksjonsmetode: Innsnitt gjøres i barken på treet som frigjør en hvit melkeharpiks. Når dette tørker og blir til en oransjebrun harpiks, dampdestilleres det så til eterisk olje.

Innhold av de 26 stoffer: Limonen og linalool.

Oppbevaring: Mørkt og kjølig, utilgjengelig for barn..

10ml glassflaske med vanlig innfelt dråpeteller.

Tips og bruk av Frankincenseoljen:

Studier viser at Frankincense olje har evnen til å redusere fra akne og for tidlig aldringstegn som rynker og arr. Den har kraftige astringent kvaliteter som hjelper til med å redusere  akne , blemmer og rynker.
Bruk 2 til 3 dråper av den eteriskeoljen i 1 ss baseolje(f.eks kokosolje ellerjojoba), og påfør huden din i noen dager for å få en glødende og glatt hud.

Frankincense olje skal også være et effektivt middel for å redusere symptomene knyttet til overgangsalder og menstruasjon. Den balanserer hormonnivå som kan lede problemer som angst, trøtthet, hodepine og humørsvingninger.
Bruk noen få dråper Frankincense i en diffuser for å innhalere den beroligende dampen som balanserer hormoner.

Generelle forsiktighetsregler ved bruk av eteriske oljer:
Husk at alle eteriske oljer skal brukes med stor forsiktighet og respekt. Disse dråpene er svært potente og skal oppbevares utilgjengelig for barn. Gravide bør unngå alle eteriske oljer og mennesker med epilepsi, astma og høyt blodtrykk bør undersøke spesielt vedrørende de enkelte oljene.

Bruk aldri eteriske oljer innvortes. Det finnes enkelte unntak for noen av oljene som smakstilsetning, men da kun i mikroskopiske mengder utblandet i væske eller lignende. Å drikke kun få milliliter med eterisk olje kan faktisk i værste fall være dødelig.

Les deg alltid litt opp før du begynner å eksperimentere med eteriske oljer og husk å sjekke at de er merket 100% rene eteriske oljer.

Innsendte vurderinger av produktet.
Totalt vurderinger: 0
Gjennomsnittlig vurdering: 0
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0

    Se alle 0 kunde omtalene.

    2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

    Logg inn / Ny konto or Register