Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

Sjampobar, Kokossåpe med Hamp

Produsent Masaga
Gjennomsnittlig vurdering: 5
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr51.20
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr64.00
Lagerstatus:
37
EAN-13 kode 7090038674758
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Økologisk sjampobar for hud, hår og skjegg.

Mild Kokossåpe til hud og hår, skjegg og legg. Duftnøytral 

SjampobarKokosHampLite2Dette er ikke en olivensåpe, men en kokossåpe, tilsatt 30% mer økologisk hampefrø- og kokosolje enn det som er nødvendig for å lage såpe. Derfor tilfører den ekstra fuktighet fra disse næringsrike oljene. Den skummer masse (til og med i saltvann) og er uten eteriske oljer, helt duftnøytral.

Vask håret helt uten sulfater eller tensider av noe slag, kun naturlige forsepede, vegetabilske oljer! Kan brukes av de aller fleste hårtyper, spesiellt ved bruk av vår Ph- balsam tilslutt. Dette er ofte avgjørende for et perfekt resultat, særlig for alle med slitt, behandlet hår.

Viktig informasjon: Når man slutter med "vanlig" shampo vil man oppleve i en periode at håret blir litt annerledes, da hodebunnen framdeles er innstilt på at den skal lage mye fett for å smøre håret siden vi daglig vasker dette bort med sterke tensidshampoer. Det kan bli fortere fett i denne perioden men vær tålmodig, det er bare en overgang. Etter ca 2- max 6 uker vil denne prosessen normalisere seg og du kan gå mye lenger mellom hver hårvask. Du kan også i enkelte tilfeller oppleve en kortere overgangsperiode fra mild sulfatfri sjampo (som fortsatt inneholder tensider) til såpebar. Men denne blir mye kortere og det gjelder ikke alle. Etter hårvask med såpebar kan håret føles seigt og litt rart når du skyller ut såpen. Dette betyr ikke at ekte såpe som sjampo er skadelig for håret på noen måte, tvert imot. Såpen reagerer bare med mineraler og kalkpartikler i vannet slik at det legger seg som en tynn film på hårstråene. Ph-balsamen nøytraliserer og løser opp denne filmen, lukker skjelllagene og regulerer ph-verdien i hodebunnen.

Ved hårvask skummes såpen godt opp i hendene og påfør skummet i vått hår. Massèr dette så kun inn i hodebunnen, ikke håret ellers, og skyll godt ut. Gjenta og bruk vår Ph-balsam tilslutt.
Passer også selvsagt til hele kroppen, og barbering av skjegg og legg.

Ingredienser: Forsåpede oljer av Økologisk Kokosolje og Økologisk Hampefrøolje.
INCI: Sodium Organic Cocos Nucifera oil, Sodium Organic Cannabis sativa seed oil.
Ca 130g

Velegnet for VEGANERE.

Dette produktet er produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

Innsendte vurderinger av produktet.
Sjampobar, Kokossåpe med Hamp
Totalt vurderinger: 3
Gjennomsnittlig vurdering: 5
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
 • Sjampobar, Kokossåpe med Hamp
  5

  21-10-2018
  Ga bort denne til jul, tror og håper den falt i smak. Har ikke prøvd denne selv, men er veldig fornøyd med samtlige andre såper jeg har kjøpt fra Masaga.
  Trondheim
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.
 • Sjampobar, Kokossåpe med Hamp
  5

  22-10-2018
  Var veldig fornøyd med den til å begynne med. Håret føltes tykt og godt, men etter hvert fikk jeg utslett, kløe og tørr hodebunn, så mulig den var for sterk for min hud og hodebunn
  Laksvatn
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding. 1 user found this helpful.
 • Sjampobar, Kokossåpe med Hamp
  5

  18-12-2018
  Harsåpe er virkelig bra. I have to add, it was this was the only shop, I found soap for hair (not fluid in plastic bottles) in Norway, when I did short research.
  Tromsø
  Var denne vurderingen til hjelp? Nei Ja Takk for din tilbakemelding.

Se alle 3 kunde omtalene.

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register