Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Annonse

Øko Aloe vera, Kjølende og lindrende

Produsent Masaga
Gjenomsnittlig vurdering: 0
E-post
Utsalgspris ekskl. mvakr128.00
Utsalgspris inkl. rabatt
Rabatt
Utsalgspris kr160.00

Lagerstatus:
8
EAN-13 kode 7090038672143
Legg til i ønskelisteLegg til i ønskeliste

Beskrivelse

Aloe vera med kjølende og lindrende effekt. 100 ml

En deilig aloe vera gele som blant annet er perfekt til solbrenthet. Aloe vera er godt kjent for sine unike egenskaper og i kombinasjon med peppermynte og ringblomstekstrakt blir dette en reddende engel når uhellet er ute. Vegetabilsk glyserin og carraghen tang sørger for en beskyttende og fuktighetsbevarende effekt. Gelèen lager en tynn beskyttende hinne på huden (ikke fet) og du kan påføre så ofte du vil. Den er effektiv også på mange andre hudirritasjoner; reaksjoner ved brennesle, uhell ved komfyren, gnagsår osv. Den kjølende og beroligende eteriske oljen av peppermynte sørger også for den friske og klare duften.

100ml. Vegan.

Obs: Denne flasken har disktopp, den er praktisk da den åpnes kun ved å trykke toppen ned  -du slipper å skru av korken. Den er også mye tryggere mht. lekkasje enn flippkork der du løfter opp lokket for å åpne. Men når du har den med på reise, spesielt på fly (pga. trykkforskjellen i luften) kan du enkelt sikre den slik: Skru opp korken og legg et stykke plast over åpningen, skru så korken godt på igjen. Da er den tett selv om mekanismen skulle åpne seg litt. 

Inneholder: Øko Aloe vera saft, Øko Rosehydrolat, Ringblomstekstrakt, Vegetabilsk Glyserin, Carraghentang, Peppermynte eterisk olje.

INCI: Aloe Barbadensis Gel*, Rosa damascena* Calendula officinalis, Glyserol, Chondrus Crispus Carrageenan, Mentha Piperita Oil*. 
*=Organic.

Inneholder bare naturlige ingredienser, ingen syntetiske duftstoffer, mineraloljer, parabener, silikoner, eller SLS.

Dette produktet er også produsert for hånd av masaga, etter egen formel, med omsorg og tanke på en naturlig og sunnere hverdag. Ikke testet på dyr.

Innsendte vurderinger av produktet.
Totalt vurderinger: 0
Gjennomsnittlig vurdering: 0
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0

    Se alle 0 kunde omtalene.

    2018 * masaga.no

    Logg inn / Ny konto or Register