Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

masaga logo transperent med
Følg oss i våre nyheter og få fordeler og rabatter som ikke andre har!

Meld deg inn, og følg masagas vei videre.
Motta 10 % på dine ordrer neste 30 dager som takk!

Meld deg på her!

Meld deg på her for å motta nyheter og tilbud via e-post. Du får 10 % rabatt på dine kjøp i 30 dager ved å melde deg inn!
Du kan melde deg ut igjen når som helst via e-postene eller din profil.

Ekte kaldrørte og milde olivensåper

allesapenenestenKvadrLiteHåndlagde og kaldrørte olivensåper og kokossåper i forskjellige utgaver der alle produserer deilig og fyldig skum.Alle inneholder ca 20% glyserin som dannes under prosessen. Dette er en av de store forskjellene fra "fabrikksåper" som fjerner glyserinet og selger det dyrt til kosmetikkindustrien. Dermed får du en såpe som fjerner smuss og olje men som absolutt ikke er bra for deg og huden din!

 

Den glyserinen som evt. finnes i kommersiell såpe kommer alltid fra petroleum(propylen glykol), dette gjelder også for glyserinsåpe-baser. Såpene er dessuten fri for palmeolje, noe som gjør dem mye mer miljøvennlige i forhold til de fleste andre såper.

"For å produsere palmeolje, blir det anlagt plantasjer der regnskogen tidligere dominerte. I Sørøst-Asia er oljepalmedyrking den viktigste årsaken til rasering av regnskogen.

- Malaysia og Indonesia står for rundt 85 prosent av verdens palmeoljeproduksjon, som blant annet brukes i mat, kosmetikk og biodiesel. I Malaysia er nesten all regnskog rasert for å produsere palmeolje, og avskogingstakten i Indonesia er den raskeste i verden, sier Vemund Olsen i Regnskogfondet."(kilde: Forbrukerportalen.no)

Masaga bruker Ingen kunstige tilsetningstoffer, syntetiske duftstoffer eller fargestoffer. Alle like sunne og gode for huden, for både liten og stor som dusj- og håndsåpe. Masaga såpe inneholder bare pleiende naturlige råvarer med olivenolje som hovedingrediens pluss ca 6-10% eksta olje fra blant annet økologisk sheasmør. Duften kommer fra ekte eteriske oljer som ikke irriterer huden. Fargene er også naturlige fra dill, gurkemeie, rødbete ol. Du trenger ikke lenger barberskum når du skal barbere leggene, bruk heller olivensåpe! Prøv såpene til ullvasken eller flekkfjerning og ha alltid en med på ferie ol. -Et miljøvennlig, rimelig og skånsomt alternativ!

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register