Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

masaga logo transperent med
Følg oss i våre nyheter og få fordeler og rabatter som ikke andre har!

Meld deg inn, og følg masagas vei videre.
Motta 10 % på dine ordrer neste 30 dager som takk!

Meld deg på her!

Meld deg på her for å motta nyheter og tilbud via e-post. Du får 10 % rabatt på dine kjøp i 30 dager ved å melde deg inn!
Du kan melde deg ut igjen når som helst via e-postene eller din profil.

Ringblomstshampo
med økologisk Arganolje(moroccan argan oil)
Dette er shampoen for deg som ønsker deg et blankt og flott hår!

arganArganoljen sørger for dette sammen med økologisk ringblomst, B-vitamin og brokkolifrøolje. Flisete tupper kan unngås ved hjelp av argan olje og skadet hår kan re-vitaliseres. Oljen gir en fantastsk flott glans til kjedelig hår. Den hindrer ikke bare skade på håret som  følge av styling og vær og vind, men forbedrer også elastisiteten og reduserer hårtap som skyldes brekkasje. Den passer de fleste hårtyper og er veldig godt egnet til barn da den er mild, naturlig, fri for parabener, silikon, og parfyme. Og ikke minst; ingen SLS (sodium Laureth Sulfate).

Det finnes flere typer tensider og noen er veldig milde slik som sukkertensid. Dette er kjent som bra miljøvalg siden det brytes helt ned i naturen og det er særdeles mildt for hud og hår.

calendulaTensidtypene som er tilsatt i denne shampoen er i hovedsak basert på kokos, sammen med resterende innhold gir den et meget godt skum (den mest skummende av våre shampoer hittil) for de som stadig er opptatt av det. Duften er frisk og mild og passer både han og henne.

Bruk og dosering: Begynn med å skylle håret godt. Bruk mindre enn du pleier med vanlig shampo. Fordel og massèr denne i hodebunnen og best mulig i hele håret Gjenta og skyll godt ut og frisèr som vanlig. Balsam blir som oftest overflødig, men skulle du trenge ekstra beskyttelse ved bruk av rettetang, hårføning/hårkur kan du prøve Masaga sin økologiske Arganolje.

Inneholder: Ringblomstvann, forsepet kokospalmeolje, Mild sulfat av forsepet kokos-eller palmeolje, glukose av hvete eller mais og betain fra kokosolje, Arganolje, Guarmel, Pro vitamin B5, Brokkolifrøolje, Veg. Glyserin, Himalayasalt, Rosmarinolje, Geraniumolje, Patchouli, Ylang Ylangolje, Optiphen.

INCI: Water+Calendula Officinalis, Dectyl Glucoside, Mipa-Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Argana spinosa, Hydrolyzed Guar, Panthenol, Broccoli seed oil, Veg Glyserin, Sodium cholride, Rosmarinus Officinalis Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Patchouli oil, Cananga odorata, alcohol, Phenoxyethanol Ethylhexylglyserin.

Selges i flaske med vippelokk, 220 ml.

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register