Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Ny logo

rdt-og-brunt-lysFlotte lys håndlaget av ren bivoks. Disse miljøvennlige lysene brenner lunt og fint uten å ose og forurense, de sender istedet ut negative ioner som renser luften. Dette er lysene du bør bruke om du eller andre rundt deg har sensitive luftveier, mediterer eller driver med yoga. De brenner med en uvanlig klar og gylden flamme(sammenlign med et te-lys f.eks) som får deg til å slappe av på en sunnere og mer tilfreds måte.
Over 90% av alle lys er laget mer eller mindre av parafin. Dette er et bi-produkt av petroleum som krever mye kjemikalier for hardhet, farging og parfymering, samtidig som det frigjør store mengder med toxiner(du ser det som svart sot på vegger og tak). Parafin har et lavt smeltepunkt som gjør det til et ineffektiv voksemne. Parafin har også bidratt til stadig flere helseplager, der symptomene er kløende og rennende øyne, tett nese, sår hals og hudirritasjoner.


Ikke la deg lure av aromaterapi-lys, disse kan skade mer enn de gagner! Selv om de inneholder rene og naturlige eteriske oljer og liknede er de stadig basert på parafin i større eller minder mengder. Dette er et billig, bortkastet og misvisende forsøk på å lage et sunt produkt. Ekte stearin er ikke nødvendigvis noe bedre. Stearin lages stort sett av palmeolje. Mesteparten av verdens palmeolje produseres i Sørøst-Asia, og dyrking av oljepalme er en viktig årsak til at regnskog blir hogget nedHer burde valget av voks vært enkelt, litt dyrere men sunt for omgivelsene, -for eksempel bivoks eller raps...

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 12 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register