Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

masaga logo transperent med
Følg oss i våre nyheter og få fordeler og rabatter som ikke andre har!

Meld deg inn, og følg masagas vei videre.
Motta 10 % på dine ordrer neste 30 dager som takk!

Meld deg på her!

Meld deg på her for å motta nyheter og tilbud via e-post. Du får 10 % rabatt på dine kjøp i 30 dager ved å melde deg inn!
Du kan melde deg ut igjen når som helst via e-postene eller din profil.

 

Bambus produkter
En liten advarsel: Har du først prøvd våre bambustekstiler er det vanskelig å gå tilbake til for eksempel bomullstekstiler! Miljøvennlige,økologiske og silkemyke Våre 100% bambus tekstiler er økologiske og av meget høy kvalitet. De er sterke, men myke som silke og absorberer vann 3 ganger bedre enn bomull. Bambusfiber er kjent for sin styrke og høye vannabsorberende egenskap. Samtidig tørker de raskere enn bomull.
Antibakteriellt Bambus vokser veldig fort og trenger nesten ikke vann. Den gir oss også 10 ganger så mye tekstil pr areal enn bomull. Den blir svært sjelden angrepet av sykdommer eller skadedyr på grunn av sin antibakterielle egenskap. Den trenger derfor ikke sprøytemidler for beskyttelse og fibrene er 100% nedbrytbare. 75% av bakterier som setter seg i andre stoffer, dør i kontakt med bambus, noe som gjør at produkter av bambus holder seg bortimot luktfrie.

3-farger-bambusFølelsen Når du først har prøvd våre bambusprodukter vil du nødig tilbake til bomull! Følelsen av bambus er nesten uvirkelig myk og huden blir fortere tørr og kjennes renere ut. Bambus har også en unik egenskap til å regulere temperaturen, den føles varmende ved kulde og kjølende når det er varmt. På grunn av sine antibakterielle egenskaper kan du bruke tekstiler av bambus mye lenger enn andre før de vaskes. Dette er også selvsagt ideellt for trøyer (kommer snart for salg) nærmest kroppen som lett kan lukte etter en treningstur. Bambus blir lettere rent enn de fleste andre tekstiler, ligner litt på ullens egenskaper. Bambus er et meget godt alternativ til ull! Vask de gjerne med våre vaskenøtter og bruk helst ikke skyllemiddel. Baby, allergikere og veganere! Disse er selvskrevne for allergikere og sart babyhud, men også for deg som tenker på miljøet og ønsker litt luksusfølelse i hverdagen.

Våre håndklær/kluter i bambus har 3 str:

100% Bambus badehåndklede 70 x140cm, 550g, 100% Bambus Håndklede 34 x 76cm, 140g, 100% Bambus Ansikts håndklede/vaskeklut 34 x 34cm, 60g.

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register