Søk - Blogg
Søk - Innhold
Søk - Butikk
Ny logo

Naturlig hudpleie til hele familien

Våre hudpleieprodukter er milde og naturlige og passer derfor til hele familien. Produktene er næringsrike og effektive på hudproblemer av ulike slag. De er også trygge for både deg og miljøet -og selvsagt ikke testet på dyr.

Sliter du med stadig kviser i ansiktet til tross for voksen alder? Det kan ha noe å gjøre med hvilke produkter du bruker i ansiktet. Du får nesten ikke kjøpt en eneste krem som ikke inneholder mineraloljer. De hindrer hudens opptak av vitaminer og mineraler og hemmer ofte svetteavsondringen og tetter til porene slik at den naturlige hudprosessen ikke fungerer. Da blir huden avhengig av oljen og etterhvert tørr og irritert uten den. Dette er grunnen til at lypsyl tørker ut leppene og gjør deg avhengig, det samme gjelder bodylotion og fuktighetskremer. Du kan bli lurt ved at huden føles silkemyk etter påføring og dermed virker dette som om preparatet er bra for huden din. Noen ganger produserer huden 

masse fett i en periode for å kompensere for stadig bruk av uttørrende produkter. Da tror vi at vi har fet hud og bruker avfettende rensekremer/vann og forstår ikke hvorfor huden fortsatt er i ubalanse. Samtidig er det også lurt å tenke litt over hva man spiser.

Vår økologiske Yppersteprestinnen er en meget god kombinasjonskrem som får huden din i perfekt balanse. Den kan du bruke til dagkrem, nattkrem, øyekrem og som rensekrem. Ta Yppersteprestinnen på en bommulspad fuktet med vann og rens ansiktet fri for make-up og mascara, fortsett til at er borte og ikke glem halsen! Ofte trenger du ikke påføre mer krem etterpå, men har du tørr hud kan du avslutte med å massere inn litt ekstra. Kan også fint brukes av menn.

Fryd ansiktskrem gir huden masse næring og fuktighet. Den brukes først og fremst som en dagkrem for deg med normal til tørr hud og har en mye lettere konsistens enn Yppersteprestinnen. Denne kan også fint brukes av begge kjønn.

Masaga bruker selvsagt hverken mineraloljer, parabener eller andre unødige og kunstige tilsetningsstoffer derfor kan det i enkelte tilfeller oppstå litt forandring i konsistensen etter en tids bruk.

Lanolinkremen kan ha litt tendens til dette ved å virke litt kornete om den utsettes for temperaturforandringer. Dette forringer ikke kremens egenskaper overhodet og de få små kornene er vegetabilsk fettstoff som raskt smelter når du påfører kremen. Denne kremen er fantastisk på blant annet tørre hender/føtter, eksemlignende problemområder, kløende åreknuter og babystumper! 

Økologisk Arganolje fra Marokko er et må ha. Super for huden din og ikke minst håret blir fantastisk blankt og tørre tupper blir nå en saga blott! Det samme gjelder stort sett for vår økologiske Jojobaolje, den balanserer hudens sebum og er veldig fin for håret.

Økologisk Mandellotion er en lotion som kan brukes på ekstra tørr og sprukken hud, eksemområder, etc. Denne har blitt en av våre favoritter blandt begge kjønn.

Vi er nesten sikker på at de fleste finner en krem eller olje fra oss som passer sitt behov.Masaga Blog

2018 * masaga.no - 12 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register