Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

masaga logo transperent med
Følg oss i våre nyheter og få fordeler og rabatter som ikke andre har!

Meld deg inn, og følg masagas vei videre.
Motta 10 % på dine ordrer neste 30 dager som takk!

Meld deg på her!

Meld deg på her for å motta nyheter og tilbud via e-post. Du får 10 % rabatt på dine kjøp i 30 dager ved å melde deg inn!
Du kan melde deg ut igjen når som helst via e-postene eller din profil.

Miljø- og helsevennlige, håndlaget av ren rapsoljevoks. Veken er miljøvennlig ubleket bomull og det er ikke tilsatt hverken duftstoffer eller farge. Fargen er naturlig kremfarget og lyset har en naturlig, nøytral aroma. De brenner lunt og fint uten å ose og forurense. Mennesker med sensitive luftveier får ofte forværret symptomene sine ved ordinære "billig-lys".
Over 90% av alle lys er laget mer eller mindre av parafin. Dette er et bi-produkt av petroleum som krever mye kjemikalier for hardhet, farging og parfymering, samtidig som det frigjør store mengder med toxiner(du ser det som svart sot på vegger og tak). Parafin har et lavt smeltepunkt som gjør det til et ineffektiv voksemne. Parafin har også bidratt til stadig flere helseplager, der symptomene er kløende og rennende øyne, tett nese, sår hals og hudirritasjoner.
Ikke la deg lure av aromaterapi-lys, disse kan skade mer enn de gagner! Selv om de inneholder rene og naturlige eteriske oljer og liknede er de stadig basert på parafin i større eller minder mengder. Dette er et billig, bortkastet og misvisende forsøk på å lage et sunt produkt. Ekte stearin er ikke nødvendigvis særlig bedre. Stearin lages stort sett av palmeolje. Mesteparten av verdens palmeolje produseres i Sørøst-Asia, og dyrking av oljepalme er en viktig årsak til at regnskog blir hogget nedHer burde valget av voks vært enkelt, litt dyrere men sunt for omgivelsene, -for eksempel bivoks eller raps...Rapsfrø er kortreist voks som produseres i Europa, dermed mindre byrde på miljøet. Rapsvoksen er 100 % plante-basert, naturlig og biologisk nedbrytbar. Den er kosher og er ikke terstet på dyr. Den kan den enkelt vaskes bort ved vanlig maskinvask om du skulle søle på duken eller klærne dine. Rapsvoksen inneholder ikke noen genmodifiserte eller giftige stoffer.

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 12 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register