Søk - Innhold
Søk - Butikk
Søk - Blogg
Ny logo

masaga logo transperent med
Følg oss i våre nyheter og få fordeler og rabatter som ikke andre har!

Meld deg inn, og følg masagas vei videre.
Motta 10 % på dine ordrer neste 30 dager som takk!

Meld deg på her!

Meld deg på her for å motta nyheter og tilbud via e-post. Du får 10 % rabatt på dine kjøp i 30 dager ved å melde deg inn!
Du kan melde deg ut igjen når som helst via e-postene eller din profil.

Sol i sikte?

KokosAvocadoMiljoLite

Alle ønsker seg vel litt solskinn, spesiellt når man har fri og anledning til å nyte disse fantastiske og livgivende strålene. Men ofte er solen innom bare glimtvis og delt og da trenger man kanskje litt mildere beskyttelse for å nyte livet i solveggen fullt ut. Mange prosesser i kroppen påvirkes av solen og stimulerer blant annet hudens dannelse av vitamin D3 (kolekalsiferol) som hjelper kroppen å ta opp kalsium til knokler og muskler.Mangler du vitamin D øker risikoen for benskjørhet, muskelsmerter og svake muskler. Det er også bevist at vitamin D kan forebygge kreft, spesielt tykktarmskreft. Hudkreft/føflekkreft har økt kraftig de siste årene, noe som kan indikere skadelige solkremer og uvettig overeksponering i solen snarere enn normal soling i sin helhet.

Avokadooghamp2017miljo

Vi har to helt naturlige sololjer, en spesiellt beregnet for ansikt og den andre for resten av kroppen. Du kan nærmest spise dem uten fare for annet enn at smaken ikke tilfredsstiller. Disse er laget av rike, naturlige og økologiske oljer som innehar både sin naturlige farge og aroma. Noen kan være mørke og grønnaktige fra avokado, for eksempel. I tillegg til selve solbeskyttelsen beriker de huden din med massevis av antioxidanter og vitaminer som styrker og beskytter mot tidlig aldring.
Husk at oljene skal smøres på 1/2 time før du går ut i solen, da trekker de inn i huden slik at de ikke ligger på overflaten og glinser. Uansett må du huske å ta pauser fra sola og smøre på nytt etterhvert.–Vi har alle forskjellige hudtyper og bør finne vår egen balanse når det gjelder toleransegrense. En svak rødtone er ofte indikasjon på at du har fått nok sol den dagen.
Sjekk ut våre solpleieprodukter her!

Masaga Blog

2018 * masaga.no - 13 år med et naturlig fokus

Logg inn / Ny konto or Register